15 bilder

God kväll! (Eller natt/morgon/dag/eftermiddag beroende på när ni läser det här.) Har ni haft en bra helg? Det här var Mathias sista helg innan han går på semester och vi har blandat nytta med nöje. Vi har t.ex. bytt till sommardäck på bilen, gått på stan och sett säsongsavslutningen av Breaking Bad, som vi plöjt igenom för andra gången (dock första gången tillsammans). Eftersom jag inte har bloggat överdrivet mycket de senaste månaderna, tänkte jag att jag skulle bjuda på ett gäng bilder från den senaste tiden. Här kommer de i kronologisk ordning.
 
Den första bilden är från annandag påsk. Jag och Joana tillbringade eftermiddagen i Rörsjöparken med barnen. Skenet bedrar en aning då det ser ut att ha varit en superfin dag. Det kunde det ha varit om det inte vore för att det blåste så kolossalt. Jag virade in Gabriel i en filt, men var ändå orolig för att han skulle bli för kall.
 
Det här är i slutet av april, när träden blommade som allra finast, på väg hem efter fredagshandlingen. 
 
Här hade det precis börjat grönska i allén. 
 
I början av maj var vi bjudna på ett försenat kalas hos den här lilla tjejen. Linnéa fyllde 1 år i slutet av mars och det känns inte alls som att det var länge sen som jag satt med henne i famnen på det viset Gabriel sitter på bilden. Så kul att det skiljer så lite mellan dem.
 
Coola gänget på promenad!
 
En dag fick den här knäppa mamman för sig att fota Gabriel med gosedjuselefanten. Tror jag gör ett nytt försök när han kan sitta själv eller så.
 
Här hade jag dukat fram lite gott för att överraska Mathias när han kom hem från jobbet på vår andra förlovningsdag.
 
För två veckor sen var vi en sväng på Ikea. Den här fina bilden är därifrån.
 
En oklanderlig barnvagnspromenad. 
 
Selfie-time på vår innergård.
 
Gabriel sover fortfarande mellan mig och Mathias i sitt nest i sängen, men visst är han söt när han ligger i sin egen säng!?
 
I förra veckan lyckades jag och Joana pricka in ännu en lite väl blåsig dag att ses, men den här gången hittade vi lä vid Värnhems pizzeria. Det var så somrigt och mysigt!
 
Efter pizza och promenad fick Linnéa gunga på innergården och leka med Gabriel på hans babygym.
 
Lilla Gabriel börjar bli stor! Här sitter han själv i soffan för första gången och bara några dagar senare rullade han från rygg till mage på sin nya lekmatta. Härnäst ser vi fram emot att introducera smaksensationer.
 
Slutligen en bild från årets premiärhäng på balkongen.
 
Nu säger jag god natt! 
 
Summering | Familj, Foton, Gabriel | |
#1 - - Carre:

Så himla mysigt inlägg 😍❤️

#2 - - Ullia:

Vilka fina bilder. <3 /Ullis

#3 - - Tessan:

Fina bilder. Söt han är lille Gabriel 💙 💙 💙

Upp