15 bilder

God kvÀll! (Eller natt/morgon/dag/eftermiddag beroende pÄ nÀr ni lÀser det hÀr.) Har ni haft en bra helg? Det hÀr var Mathias sista helg innan han gÄr pÄ semester och vi har blandat nytta med nöje. Vi har t.ex. bytt till sommardÀck pÄ bilen, gÄtt pÄ stan och sett sÀsongsavslutningen av Breaking Bad, som vi plöjt igenom för andra gÄngen (dock första gÄngen tillsammans). Eftersom jag inte har bloggat överdrivet mycket de senaste mÄnaderna, tÀnkte jag att jag skulle bjuda pÄ ett gÀng bilder frÄn den senaste tiden. HÀr kommer de i kronologisk ordning.
 
Den första bilden Àr frÄn annandag pÄsk. Jag och Joana tillbringade eftermiddagen i Rörsjöparken med barnen. Skenet bedrar en aning dÄ det ser ut att ha varit en superfin dag. Det kunde det ha varit om det inte vore för att det blÄste sÄ kolossalt. Jag virade in Gabriel i en filt, men var ÀndÄ orolig för att han skulle bli för kall.
 
Det hÀr Àr i slutet av april, nÀr trÀden blommade som allra finast, pÄ vÀg hem efter fredagshandlingen. 
 
HÀr hade det precis börjat grönska i allén. 
 
I början av maj var vi bjudna pÄ ett försenat kalas hos den hÀr lilla tjejen. Linnéa fyllde 1 Är i slutet av mars och det kÀnns inte alls som att det var lÀnge sen som jag satt med henne i famnen pÄ det viset Gabriel sitter pÄ bilden. SÄ kul att det skiljer sÄ lite mellan dem.
 
Coola gÀnget pÄ promenad!
 
En dag fick den hÀr knÀppa mamman för sig att fota Gabriel med gosedjuselefanten. Tror jag gör ett nytt försök nÀr han kan sitta sjÀlv eller sÄ.
 
HÀr hade jag dukat fram lite gott för att överraska Mathias nÀr han kom hem frÄn jobbet pÄ vÄr andra förlovningsdag.
 
För tvÄ veckor sen var vi en svÀng pÄ Ikea. Den hÀr fina bilden Àr dÀrifrÄn.
 
En oklanderlig barnvagnspromenad. 
 
Selfie-time pÄ vÄr innergÄrd.
 
Gabriel sover fortfarande mellan mig och Mathias i sitt nest i sÀngen, men visst Àr han söt nÀr han ligger i sin egen sÀng!?
 
I förra veckan lyckades jag och Joana pricka in Ànnu en lite vÀl blÄsig dag att ses, men den hÀr gÄngen hittade vi lÀ vid VÀrnhems pizzeria. Det var sÄ somrigt och mysigt!
 
Efter pizza och promenad fick Linnéa gunga pÄ innergÄrden och leka med Gabriel pÄ hans babygym.
 
Lilla Gabriel börjar bli stor! HÀr sitter han sjÀlv i soffan för första gÄngen och bara nÄgra dagar senare rullade han frÄn rygg till mage pÄ sin nya lekmatta. HÀrnÀst ser vi fram emot att introducera smaksensationer.
 
Slutligen en bild frÄn Ärets premiÀrhÀng pÄ balkongen.
 
Nu sÀger jag god natt! 
 
Summering | Familj, Foton, Gabriel | | 3 kommentarer |
Upp