Våren är här!

Äntligen är våren här! Inte för att den här vintern var särskilt jobbig, men visst blir man glad när dagarna blir längre och vårsolen värmer. Det mesta känns lättare då. Gabriel och jag har till exempel varit ute på promenad varje dag nu, vilket jag dragit mig för när det varit regn och rusk. I helgen var vi ute och gick hela familjen. Bilderna är från gårdagens vända, då vi gick längs kanalen mot stan och sen tillbaka via allén. Så härligt ute när allt och alla vaknar till liv igen!
 
Gabriel sov skönt i vagnen. Jag var sugen på att sätta oss på någon trevlig uteservering och ta en kopp kaffe i solen, men det var inte kaffedags när vi var ute. Det får bli cafépremiär för oss med Gabriel någon annan gång helt enkelt.
 
Som sagt, så härligt med blå himmel och alla knoppar och blommor. I bakgrunden på fotot skymtar för övrigt det hus som har utsetts till Sveriges fulaste. 
 
Familj | Promenad | |
#1 - - Ullis:

Så söt han är, lille Gabriel. Är det huset som har rost på sig? (Eller om det ska se ut som rost).

Svar: Ja precis, det såg gräsligt ut tidigare, särskilt som huset var alldeles nybyggt. Nu ser det väl ok ut, iallafall på håll... 😆
Andrea Antunes

Upp