Tiden går!

Hej på er, om ni nu är några som fortfarande kollar in här trots att det inte blir så många uppdateringar?! Just nu sover Gabriel skönt på mig, mage mot mage, så jag tänkte passa på att skriva lite. Kanske kan jag kika in lite oftare nu när vi börjar få lite bättre koll på allt, vi får se.
 
På tisdag blir Gabriel en månad gammal och på onsdag börjar Mathias jobba igen. Veckorna har gått i rasande takt fastän vi inte har gjort så mycket om dagarna. Nästan all tid går till att tillgodose Gabriels behov. Vi är omslukade av bebisbubblan och det är såväl mysigt som tufft. För var dag som går lär vi känna Gabriel och hans signaler bättre. Jag visste att det skulle bli en utmaning med både sömnbrist och att få koll på amningen, men det sistnämnda är svårare än jag föreställt mig. Får hoppas att även det ska kännas bättre snart.
 
Förutom att amma, byta blöja, träna nacken och andra bebissysslor har vi de senaste veckorna kommit ut på några kortare promenader, haft diverse besök från nära och kära, samt åkt och hälsat på hos kusin Linnéa. I takt med att Gabriel växer, våren anländer och risken för att åka på RS-virus minskar hoppas jag vi kan komma ut på längre promenader, ta någon vända på stan och göra andra utflykter. Men först ska det bli intressant att se hur dagarna kommer se ut när Mathias börjar jobba igen. Jag önskar han kunde vara hemma minst en månad till, men det är bara att gilla läget. Får njuta bäst vi kan hans sista två lediga dagar!
 
 
Familj | Bebis, Bebisbubbla, Bebismys | |
#1 - - Ullis:

Jag kollar in här varje dag. :p Längtar tills vi kan ses. :)

#2 - - Carre:

Självklart, kollar in här varje dag ❤️

Upp