Sovrekord & grattis Linnéa!

Gabriel sov och åt sig igenom föräldragruppen igår. Jag är glad att jag gick dit ändå, dels för att få lite inspiration till babymassage, men även för att träffa andra nyblivna mammor och bebisar i Gabriels ålder. Det blev massage hemma i morse istället. Gabriel verkade bli trött efter besöket på BVC, för i natt sov han rekordmånga timmar. 6,5 timmar i sträck! Tidigare har jag varit glad om han sovit tre, eller på sin höjd fyra timmar i rak. Snacka om att jag blev förvånad när jag vaknade kl. 7.30 och Gabriel fortfarande sov djupt. Han har även sovit självständigt under dagen så jag för en gångs skull har hunnit lite mer än att bara slänga i mig lunch. Bl.a. gick jag igenom och gjorde första lilla rensningen bland Gabriels kläder. Skönt att få lite bättre koll och plocka fram lite nytt som jag tror kommer passa fint.
 
Idag fyller förresten den här lilla sötnosen 1 år! Egentligen skulle vi på hennes kalas imorgon, men hennes pappa, Björn, har dessvärre blivit sjuk. Så himla tråkigt och typiskt! Nåja, då blir hon firad med paket ytterligare en dag. Stort grattis till världens bästa Linnéa! 💝
 
Nu ska vi strax ta oss ut på en promenad i det härliga vårvädret och möta upp Mathias när han slutat jobbet. Ha en superfin helg nu allihopa!
Familj, Högtider | Födelsedag, Sömn | |
#1 - - Joana:

Linnéa tackar så mycket! <3
SÅ härligt att Gabbe sov rekordlänge, hoppas att han fortsätter sova mer nattetid! <3

Upp