Nattvanor & framsteg

God kväll! I skrivande stund sover alla förutom jag hemma hos oss. Mathias på sin sida, Gabriel i sitt nest mellan oss, Mowgli vid min fotände och Ariel i bädden på golvet. Jag ligger på min sida sängen och borde också passa på att sova, men för en gångs skull är jag inte så trött. Dessutom är det snart matdags för Gabriel igen. Hoppas bara han kan somna om snabbt när han fått sina behov tillfredställda, för då lär jag vara trött. Hur som är det rätt skönt att få lite egentid medan resten av familjen sussar sött.
 
Det här hör dock inte till vanligheterna att Gabbe sover innan midnatt. Han sover en stor del av dagen, men vid ca: kl. 22-04 har han oftast sina oroligaste timmar, just då man önskar att han sov som allra bäst.
 
Idag överraskade Gabriel mig! Han tränar helst nacken hos Mathias eller mig, men idag tänkte jag att han skulle få ligga en liten stund i babygymmet. Först imponerade han på mig genom att hålla upp huvudet stadigare än vad han gjort tidigare i gymmet och sen vände han från mage till rygg(!). Det hade jag inte alls väntat mig att han skulle göra så snart. Tiden går verkligen undan, rätt vad det är så kryper han väl också.
 
 
Familj | Bebismys, Familj | |
Upp