Mammatankar och mellofavorit

Då var det fredag igen och Mathias har strax klarat av första dagarna på jobbet efter föräldrarledigheten och jag första dagarna ensam med Gabbe. Nätterna är helt klart tuffast. Under dagarna sover Gabriel ganska bra, men under nätterna varvas amning och blöjbyten i ett fram till fyratiden ungefär. Det mest frustrerande är att varje gång Gabriel håller på att somna, så dröjer det knappt några minuter innan han börjar låta missnöjd och man förstår att det är blöjan som spökar. Inte blir han särskilt glad när man måste gå upp och byta heller och sen börjar det om igen. Jag försöker sova när tillfälle ges. Det tråkigaste är ju bara att mitt eget humör dalar där mitt i natten när Gabriel är missnöjd och jag är sådär lagom trött. Som tur är är det desto mysigare om dagarna. Inte för att vi hinner göra så mycket, men det känns lättare då. Idag har Gabriel bjudit på fler leenden än någonsin tidigare och fortfarande får jag nästan nypa mig i armen att det här faktiskt är på riktigt. Han är så bedårande!
 
Så imorgon är det Mellofinal. Har ni någon favorit? Vem tror ni vinner? Jag har fastnat för "On my own" med Bishara. Tankarna åker tillbaka till pojkbandseran i slutet av 90-talet som jag har svårt att motstå, vilket ni kanske har förstått vid det här laget. Jag hoppas han vinner och får fortsätta göra musik av det här slaget.
 
Familj, Musik | Bebis, Bebisbubbla, Bebismys, Gabriel, Melodifestivalen, Mello | |
#1 - - Ullis:

Mina favoriter är Mohombi, Wictoria, Liamoo & Hanna Ferm och såklart Arvingarna.

#2 - - Carre:

Min favorit är John Lundvik :) men nu när man har hört låtarna lite mer på radion också så tycker jag att flera av de har växt. Tror att det kan vara en tuff fight i toppen i år, känns som att det är mycket "medel-låtar" i år, ingen som riktigt står ut, men heller inget bottennapp. Blir kul med final iaf!

Upp