Vecka 41

Precis som rubriken lyder är vi inne i graviditetsvecka 41. Trots att vi är närmre förlossningen än någonsin tidigare, känns den oerhört långt bort. Jag tror det är för att man går och hoppas att det ska vara dags och letar tecken på att det ska dra igång. Att jag mer eller mindre ständigt är beredd på att ta emot första värken, som jag vill ska vara startskottet till pojkens ankomst. När det inte sker är det som om förlossningen blir än mer avlägsen, fastän den ju faktiskt inte blir det. Det låter konstigt kanske, men det är så det känns. Medan vi väntar försöker jag i alla fall göra det bästa av situationen och dagarna rullar på hur som helst.
 
I förmiddags var jag på MVC och än en gång såg allt bra ut. Efter besöket gick jag på långpromenad i ett soligt Malmö, som ni kan glimta på bilderna ovan. Det blev 1,5 timmes vända innan jag kom hem och åt lunch. Resten av dagen har jag tagit det lugnt. För skojs skull satte jag ihop ett diagram över hur folk har gissat när lillkillen föds. 
 
Hela tio pers har gissat att han kommer på fredag. Det ska bli intressant att se om de tio har rätt eller fel. Anmärkningsvärt är också att det bara är ett fåtal som har gissat att han kommer i slutet av januari och endast två som tror att han kommer i februari. Snart vet vi svaret!
 
Babylängtan | Babylängtan, Gravid, MVC, Malmö, Promenad | |
Upp