Väntar och väntar (varning för gnäll)

I natt sov varken jag eller Mathias någe vidare. Inte för att jag tror att det kommer bli bättre sen på den fronten, men nu får lillen gärna komma ut. Väntan börjar bli jobbig nu. Allra jobbigast är nog att inte veta. Om jag visste när förlossningen skulle sätta igång skulle det för mig vara lättare att ta mig igenom det som känns jobbigt. Samtidigt vill jag inte bli igångsatt och då är det ju omöjligt att veta. Även om vi försöker fördriva tiden med annat, så kan man ju inte hjälpa att man letar efter tecken och känner att man vill vara "beredd" när det sätter igång. Därför känns det lite extra jobbigt att inte kunna sova gott nu när man helst vill vara utvilad när det väl är dags. För även om jag vill kunna sova under latensfasen om den blir utdragen, så har jag svårt att se hur jag ska kunna göra det när jag knappt kan sova nu. Vet att man kan få någon slags "sovdos" utskriven från förlossningen, men är inte peppad på det heller. Nåja, jag får ta det som det kommer. Behöver nog bara få gnälla av mig lite. Får ursäkta för det här gnälliga inlägget!
 
När jag inte lyckades somna om imorse gick jag upp och gräddade våfflor. När vi ätit upp fixade vi med lite praktiska grejer, som att betala räkningar och skriva veckans meny, samt inköpslista. En stund efter det blev jag så trött att jag gick och la mig igen. Sov väl nästan en timme och då tog vi en liten promenad innan vi åkte och storhandlade. Vanligtvis storhandlar vi alltid på söndagar, men vi kände att det kunde vara skönt att få det gjort redan idag. Vi passade även på att handla lite extra, så vi har hemma sen när lillen har anslutit sig.
 
Resten av eftermiddagen tog vi det bara lugnt och ikväll fick det bli pizza till middag. Får se om vi lyckas komma i säng lite tidigare än vanligt ikväll, men jag fasar redan nu för en till jobbig natt utan skön sömn. Nu vill jag bara komma i mål med den här graviditeten!
 
Babylängtan | Babylängtan, Gnäll, Gravid, Höggravid, Sömn | |
#1 - - Carre:

Kämpa på gumman, han kommer förr eller senare ❤️

Svar: Tack, känns lite bättre idag då jag inte är fullt lika trött som jag var igår. Men jag börjar bli ganska otålig nu! ❤️
Andrea Antunes

#2 - - Ullis:

Ja, nu tycker jag att han ska bli less på att vara där inne och vilja komma ut till er (och oss). Senast på måndag. :D

Svar: Verkligen! Hans mamma och pappa börjar bli ganska trötta på den här väntan nu! 💙
Andrea Antunes

Upp