Vanlig/ovanlig måndag

Idag var det nog en vanlig måndag för de allra flesta. Det hade det varit för mig också under andra omständigheter, men nu börjar det bli mer verkligt att det kommer dröja tills jag ska jobba igen. Det känns konstigt, men samtidigt skönt att få lägga allt mitt fokus på det nya livet.
 
Dagen har gått undan fastän jag till största del har tagit det väldigt lugnt. Jag har överfört bilder till hårddisken för att göra utrymme på såväl kameran som mobilen, så det är skönt att få det gjort även om jag inte lyckades fullt ut. Överföringsprogrammet började hänga sig när jag skulle föra över, eller gå in i den största mappen med ca: 6000 bilder. Riktigt störigt. Hoppas jag kan lösa det under morgondagen. 
 
Under eftermiddagen kom Mathias kompis hit med sin 4 månader gamla dotter. Mysigt att få hänga med en bebis och tänka att vi snart har en egen ännu mindre krabat hos oss! 
 
Imorgon tänkte jag gå igenom BB-väskan igen då jag vill strukturera den lite bättre och se om jag kommer på något som vi kan ha missat. Vad hade ni tyckt var viktigast att packa med?
 
Babylängtan | BB-väska, Babylängtan, Måndag | |
#1 - - Anonym:

Glöm inte snacks/mat till Mathias, så han orkar vara vid din sida hela tiden! Babynest och babyskydd(bilstol) är också viktigt!

Svar: Tack för påminnelse! Lite energi är nerpackat och babyskyddet står framme vid väskan nu, så det ska vi nog inte glömma :) Babynest tänkte vi däremot lämna hemma, tänker att han ska få vara så mycket hud mot hud som möjligt och de stunder han inte är det tror jag han klarar sig utan sitt nest.
Andrea Antunes

#2 - - Ullis:

Såna här inlägg till amningsbh:n är bra att ha. Lössittande byxor, typ mjukisbyxor också. :)

Svar: Yes, det är nerpackat nu! :D
Andrea Antunes

Upp