Leveranser och fredagsdate

Den här fredagen började ganska segt. Jag tvingade mig upp från sängen när klockan ringde, för vi skulle få leverans till dörren idag och jag visste inte vilket klockslag de skulle vara här. Tydligen hade de varit här redan i onsdags, men då missade jag det och jag ville inte missa igen. Så jag klädde på mig, åt frukost och fixade med lite smått och gott, men när klockan började närma sig ett växte min irritation. Så jag ringde till FedEx som skulle leverera paketet. Det kan väl inte vara så att de förväntar sig att folk ska vara hemma hela dagen och vänta på paket. Hon på kundservice var trevlig, men kunde inte göra så mycket mer än att lägga till mitt telefonnummer bland uppgifterna till budbärarna. Jag fick bara hoppas att de skulle komma innan fyra idag, för strax därefter skulle vi iväg. Det var ingen rolig eftermiddag då jag kände mig begränsad till vad jag kunde göra, för som sagt, om jag missade dem idag så skulle jag ju få sitta och vänta ytterligare en dag nästa vecka. Hade hellre gått och hämtat paketet själv på något postombud när det passar mig. Som tur var dök de i alla fall upp kvart i fyra med paketet, som innehöll en laddare till min gamla filmkamera som jag glömt bort. Så kul att hitta kameran och få igång den igen, såhär lagom innan tillökningen.
 
När Mathias kom hem från jobbet strax efter klockan fyra åkte vi iväg till Pinchos där vi bokat bord. 
 
Såvitt jag kan minnas har vi inte varit där sen i slutet av 2017.
 
Skålade med alkoholfri mojito.
 
Jag beställde löjrom med potatischips till förrätt. Jag har aldrig testat den kombon tidigare, men det var riktigt gott! Blev sugen på att ha som snacks hemma någon gång.
 
Till huvudrätt fick det bli sötpotatis och minihamburgare som jag alltid brukar beställa när jag är där och idag testade jag även crispy chicken. Hamburgaren var en besvikelse, men det övriga var supergott.
 
Till dessert delade vi på tre små efterrätter - chokladfondant, chokladmousse och belgisk våffla. Så mysigt med en liten fredagsdate. Mätta och belåtna åkte vi sen till Entré för att hämta ut diverse paket.
 
Vi hade beställt lite prylar från Jollyroom och Mathias hade fått ett lektält i julklapp från jobbet. De brukar nämligen få en presentkatalog att välja en valfri julklapp från och i år kändes tältet roligast.
 
Från Jollyroom hade vi beställt små förvaringskorgar, en aktivitetsspegel, ett gipsavgjutningsset och ett babynest som bara kostade 150 kr! 
 
Mowgli hoppade snabbt ner i kartongen.
 
Ariel ville såklart också testa.
 
Sen satte vi upp tältet för att se hur det såg ut i verkligheten.
 
Jättefint! Vilka barn vill inte ha ett eget cirkustält liksom!? Nu är det dock nerpackat igen tills lillen blir gammal nog att få glädje av det.
 
Nu tänkte vi mysa ner oss i soffan med någon ny serie. Ha en trevlig helg allihopa!
 
Mat, Shopping | Date, Fredag, Jollyroom, Pinchos | |
#1 - - Ullis:

Tias passade ju fint in i tältet. :D

Svar: Visst gjorde han! 😄
Andrea Antunes

Upp