Hälsat på nyinflyttade

I fredags flyttade Joana, Björn och Linnéa till sin nya lägenhet och tidigare ikväll hälsade jag och Mathias på en kortis för första gången. De har flyttat till en superfin och fräsch lägenhet. Huset är alldeles nybyggt så de är de första som bor där, så kul! Det enda är att jag önskar deras nya lägenhet låg på bekvämt gångavstånd från oss. Istället bor de nu ca: 20 min bilfärd, eller 40 min bussresa bort. I Malmömått mätt är det alltså ganska långt, men som jag skrivit tidigare får jag vara glad att de fortfarande bor i Malmöområdet.
 
Vi hade med oss en liten inflyttningspresent i form av en matkasse med lite bra att ha. Själv tycker jag det är en jättebra inflyttningspresent av flera anledningar, men kanske främst eftersom man förmodligen mer eller mindre måste börja om med att fylla skafferiet med basvaror. Dessutom kan man fylla kassen utifrån vad man vet att mottagaren gillar eller behöver. Tips! Vi fyllde vår påse med bl.a. barnmat, städartiklar, lite gott och tulpaner på tulpanens dag. Det var uppskattat!
 
Jag är så sugen på att hjälpa dem komma tillrätta. Det kliar lite i fingrarna då jag tycker sånt är jättekul, men inte helt enkelt såhär med ett nytt liv på ingång. Oavsett är jag övertygad om att de kommer få det supermysigt i nya lägenheten när de får allt på plats 💞
 
Dagens händelse | Inflyttningspresent, Nyinflyttade, Tips | |
#1 - - Ullis:

Smart ide med en sådan inflyttningspresent. :)

Svar: Ja, det bästa är ju att man fylla matkassen med precis vad man vill 😊
Andrea Antunes

Upp