95% och BB-väskan packad!

Idag passerar vi 95% av graviditeten och det är exakt två veckor kvar till beräknad födsel(!). Mathias har gissat att lillen föds imorgon 9/1, så man kan lugnt säga att spänningen stiger för var dag som går nu. Idag tog jag itu med två saker som jag velat fixa ett bra tag. Dels lyckades jag äntligen föra över alla sisådär 6000 bilder från mobilen, vilket betyder att jag har gjort plats för att knäppa massvis med bilder. Jag gick även igenom BB-väskan och nu känner jag mig lugnare, mer redo för att åka in när det väl blir dags. Såhär har vi packat:
 
Här är i princip allt som ska med. Ska bara komplettera med småsaker, som borste, mobilladdare och lite sånt som jag skrivit på en post-it och går snabbt att ta i sista stund.
 
Babyskyddet som vi fått låna från Joana och Björn.
 
Bekväma kläder till mig, Mathias och lillen.
 
Filtar, overall, tossor, vantar och diverse strumpor.
 
Snabb energi till oss och enkel proviant till Mathias om han inte hinner gå och köpa något på intilliggande café eller Pressbyrå.
 
Häftet med förlossningsbrev och mina provsvar från MVC.
 
Kameror, högtalare och laddare. Kortleken är jag tveksam till om den kommer till användning, men det skadar ju inte att packa ned.
 
Första milstolpekortet.
 
Första (men inte sista) nallen vi köpte och diverse saker som kanske kan vara bra att ha.
 
Förlossningsbindor, blöjor, flipflops och allt till necessären.
 
Sådärja, nu får han komma när han vill!
 
Babylängtan | BB-väska, Babylängtan, Gravid, Nedräkning | |
#1 - - Carre:

Det ser ut som att ni är redo 😉 vilken olidlig spänning det måste vara att vänta in ankomsten nu.. men snart är det dags på riktigt! ❤️

Svar: Verkligen! Jag har någonstans på vägen tänkt att jag säkert kommer känna på mig innan det är dags, men det är antagligen mer troligt att det plötsligt bara sker, så det gör det ännu mer spännande tycker jag! ❤️
Andrea Antunes

#2 - - Ullis:

Det är så spännande nu. Jag längtar efter den lille gossen. :)

Svar: Jaaa, som vi längtar, men snart så! :)
Andrea Antunes

Upp