Längtan

Just nu längtar jag otroligt mycket. Ja, ni vet ju vid det här laget vad (eller snarare vem) jag längtar efter allra mest, men för att fördriva tiden tycker jag det kan vara trevligt att drömma om annat också. Både stort och smått. Som en fantastiskt god semla (knasigt, det har jag aldrig drömt om tidigare, måste vara gravid-cravings), vårigare dagar, fixa med mina blommor och plantera nya på balkongen. Barnvagnspromenader med eller utan picknick, åka på semester, åka skateboard och dansa zumba. Njuta av ett glas rött och inte behöva tänka på vilka ostar jag äter.
 
Samtidigt vill jag inte skruva fram tiden mer än till första dagarna efter förlossningen. Vill njuta av varje dag med vår lilla prins när han är här och leva i stunden, för jag har förstått att det kommer gå undan. 
 
Babylängtan | Babylängtan, Drömmar, Längtan | |
#1 - - Carre:

Jag har heller aldrig längtat efter semlor (är ju inte så förtjust i mandelmassa), men om man vill äta en lite godare semla (i mitt tycke) så kan jag varmt rekommendera vaniljsemla, då är det vaniljkräm istället för mandelmassa, det är farligt gott! ;) i övrigt håller jag med om att det finns mycket att längta efter... sker typ alltid den här tiden på året tycker jag, när man är lite i landet mittemellan vinter och vår, fast det mest bara är vinter med slask eller halka.

Svar: Den semlan har jag inte testat, men det låter gott. Annars är ju semla med nutella inte helt fel. Ja, man är ju i princip alltid trött på vintern såhär års, så då längtar man allt lite extra :)
Andrea Antunes

Upp