Barnfri helg

Det här måste ha varit vår sista barnfria helg. Det känns overkligt, att jag går och bär på en riktig liten bebis som snart ska ut. Även om jag har fasat för en igångsättning så är det skönt att veta att vi närmar oss slutet av den här graviditeten, att det finns en ände. För stundtals har det känts som om jag alltid kommer leva med min bitvis sprattlande gravidmage. Den har blivit en del av mig, så det kommer bli konstigt när den försvinner. Men det ska bli skönt att bli av med diverse graviditetssymptom och att jag kan bry mig om hur lillen mår på utsidan istället för insidan. Vi är så nyfikna på hur han kommer se ut, vara som individ och vilka drag han kommer ta efter. Vad tror ni, kommer han vara ljus- eller mörkhårig och ha lite eller mycket hår vid födseln? Tänk att snart får vi se!
 
Den här helgen har vi tagit det ganska lugnt, men även försökt fördriva tiden på olika sätt. Igår tog vi en vända till IKEA, mest för att komma iväg och göra någonting. Vi fikade där och köpte en ny tvättpåse och lite ljus. Vi stod även och kollade lite extra efter en matta och taklampa till vardagsrummet, men vi hittade ingen som kändes helt rätt. Under kvällen kollade vi Mellon. Idag har vi storhandlat och söndagsstädat. Det blev kycklingfilé med ris till middag och sen kollade vi på säsongsavslutningen av första säsongen Mad Men. Nu har Mathias lagt sig och första helgen i februari är strax förbi.
 
Efter önskemål från Carre bjuder jag på en bild på mig och magen från igår.
 
Babylängtan, Helg | Helg, Ikea, Lördag, Söndag | |
#1 - - Carre:

Weeeii, så fin du är med magen 😍❤️ men nu är det verkligen dags för lillen att komma ut! Tror hur som att han kommer vara mörkhårig och iaf lite mer hår 😉

Svar: Tack gums! ❤ Ja, det är hög tid nu! Hehe, det ska bli spännande och se om han brås på mig eller Mathias när han kommer ut... Mitt mörka borde ju vara dominant, men det är ju också väldigt vanligt att de små efterliknar sin pappa mest så pappan lättare kan knyta an 😊
Andrea Antunes

#2 - - Tessan:

Fin mage du har. Tror det kommer blir en kille med mörkt hår. Ska bli spännande. 💜

#3 - - Ullis:

Jag tror han har mörkt lockigt hår. :) Mörkt efter dig, lockigt efter Tias. Ögonfärg tror jag blir brun. Har du fått tid för igångsättning? :) Jag längtar. :)

#4 - - Ullis:

Jag tror han har mörkt lockigt hår. :) Mörkt efter dig, lockigt efter Tias. Ögonfärg tror jag blir brun. Har du fått tid för igångsättning? :) Jag längtar. :)

Upp