1 februari mashup

I natt sov Mathias sämre än sämst. Han brukar alltid sova som en kung, men nu med bara dagar kvar till vår lilla pojke är här har han desto svårare att komma till ro. Eftersom han knappt sov en blund tyckte jag att han skulle stanna hemma från jobbet idag och så blev det.
 
Jag sov inte heller särskilt bra, men jag är så van vid att sova dåligt vid det här laget att jag nöjer mig med det lilla. När jag gick upp bestämde jag mig för att gå till Bagaren & Bonden för att köpa gott bröd till frukosten. Bagaren & Bonden är ett genuint litet bageri som med jämna mellanrum förgyller våra helgfrukostar. Idag köpte jag också varsin semla där som vi intog senare under eftermiddagen.
 
I övrigt har vi gått på promenad, fredagshandlat, lagat middag och nu lyssnar vi på mashup-låtar på Youtube. Det finns vissa väldigt bra versioner och andra mer komiska att lyssna på...
 
Som den här gillar jag med Stevie Wonder & Hall and Oats:
 
Den här med Grease VS Dr Dre & Snoop Dog är rätt rolig:
 
Det finns massor att lyssna på på Youtube!
 
Tråkigt nog är det fortfarande ingen liten kille som har velat kika ut. Jag har haft lite mer sammandragningar och andra känningar den här veckan som får mig att hoppas att han ska vara på gång, men det återstår att se om han hinner ut innan det blir igångsättning.
 
Ha en trevlig helg allihopa och tack för att ni kikar in här med jämna mellanrum!
 
Babylängtan, Helg, Musik | Babylängtan, Frukost, Semlor, Sömn | |
#1 - - Carre:

Väntan känns förstås olidlig, men kan vi inte få se (kanske sista?) bild på dig och magen? 😉❤️

Svar: Ja, ska se vad jag kan ordna... 😊❤
Andrea Antunes

#2 - - Ullis:

Vilken mysig dag ni haft. :)

Svar: Ja, det var en jättemysig fredag 😊
Andrea Antunes

Upp