Palettblad, bebismys och trÀning

Just nu sover Gabriel sin eftermiddagslur till tonerna av nÄgot motorredskap pÄ innergÄrden och borrande hos grannarna i huset. Inte sÀrskilt fridfullt. Hade det inte varit sÄ dÄligt vÀder hade vi gÄtt ut sÄ han fick sova i vagnen istÀllet. Inbillar mig i alla fall att han sover bÀttre om jag ligger bredvid, sÄ jag passar pÄ att skriva lite hÀr under tiden. TÀnkte vi kunde kika pÄ nÄgra bilder frÄn de senaste veckorna.
 
NÀr jag fick min palettbladsblomma frÄn en vÀn för sisÄdÀr 5-6 Är sedan blev det snabbt min favoritblomma. Dels p.g.a. bladens fÀrger, men kanske frÀmst för att den Àr sÄ enkel att ha och göra med. De senaste Ären har jag tagit ett antal sticklingar, utan nÄgon egentlig kunskap om hur man tar hand om dem för att fÄ bÀst resultat. De har ju blivit rÀtt fina ÀndÄ, men nu vill jag lÀra mig mer. HÀr Àr nÄgra sticklingar som jag planterade i slutet av juni. Blev Àven en vÄreld som jag tog stickling frÄn bara för att det Àr kul att experimentera lite. 
 
HÀr Àr Gabriel och jag pÄ BVC's bebismys. Den hÀr gÄngen var det bara vi som dök upp, men Gabriel var lika glad för det. 
 
En annan dag Äkte vi buss för första gÄngen i Gabriels liv. Jag var lite nervös för hur det skulle gÄ, men det gick galant. Inga sura miner alls.
 
Den första augusti tog jag och Joana oss ner till Ribban.
 
Vi skulle trÀna pÄ Friskis och svettis utepass, som kom att bli mitt första riktiga trÀningspass efter graviditeten. 
 
AnstrÀngande men vÀlbehövligt och hÀrligt att trÀna ute, det blir en annan kÀnsla Àn inomhus. 
 
Med en bebis hemma har vi mest varit inne om kvÀllarna, sÄ det var riktigt hÀrligt med sommarkvÀlls-feeling pÄ Ribban.
 
Kladdperioden vid matbordet har bara börjat och jag lÀngtar redan tills den Àr över... nÄja, sÄ lÀnge han Àter och Àr glad sÄ Àr jag nöjd.
 
PÄ 6-mÄnadersdagen fick Gabriel gunga i lekparken i allén.
 
HalvÄrsfotograferingen!
 
Och hÀr Àr vi pÄ Condeco efter att ha trÀffat doktorn pÄ BVC i samband med halvÄrskontrollen. Gabriel fick spruta inför semestern i Portugal och doktorn sa att allt sÄg bra ut.
 
SÄhÀr sÄg sticklingarna ut i förra veckan. En som jag toppat litegrann, tvÄ som jag beskurit desto mer, tvÄ nyplanterade sticklingar och vÄrelden som jag Ànnu inte rört. Den fjÀrde stickningen som var med pÄ första bilden i inlÀgget gav jag till Joana. 
 
Jag kör palettbladsfabrik hÀr hemma nu. HÀr Àr min nÀst Àldsta, som ser hyfsat tÀt ut uppifrÄn.
 
Men frÄn sidan ser vÀldigt ranglig ut. Jag har övervÀgt att göra mig av med den, men jag ska se om jag kan lyckas göra den buskigare först.
 
Avslutningsvis en bild pĂ„ busungen frĂ„n tidigare idag 🧡
 
Familj, Hem | Gabriel | | 2 kommentarer |
Upp