Länge sen

Nu var det länge sen jag skrev här. Det är lite synd för jag har velat skriva flera gånger, men det har av en eller annan anledning inte blivit av. Det finns så många småsaker jag vill pyssla med, men tiden räcker helt enkelt inte till. Jag får dessutom nya idéer allt som oftast kring grejer jag vill göra, som att pärla en alfabetstavla, starta ett nytt instagramkonto eller göra posters i Photoshop. När jag fått en idé vill jag helst verkställa den med en gång också, vilket inte är helt enkelt. Gabriel är såklart viktigast och jag ger honom nästan all min tid. Trots det har jag sen jag skrev sist bl.a. varit ute och cyklat på egen hand och tagit en vända på cruisern. 
 
Gabriel blir 12 veckor idag och igår var vi på 3-månaderskontrollen, som också innebar vaccinering. Han blev ganska ledsen när han fick sprutorna, men det gick över ganska fort. Under kvällen fick han feber. Som tur var hade febern lagt sig när vi gick upp i morse. Nu är Gabbe 60 cm och väger 6 kg prick. Han utvecklas för var dag som går tycker jag. Vi har fått höra honom skratta ett par gånger och det kan ju vara det finaste ljudet jag någonsin hört. Ser fram emot mer och mer skratt här hemma!
 
Nu säger jag god natt och hoppas att jag får tillfälle att kika in här snart igen!
 
Familj | Gabriel | |
#1 - - Carre:

Ser alltid fram emot dina uppdateringar här men förstår att det inte hinns med 😉😘 men det kommer ju lite uppdateringar på andra ställen också så vi som läser här får ju se lite smått o gott ändå 😊💜

#2 - - Ullis:

Kul med ett inlägg. :) Han är för söt, lille Gabriel. ❤️

#3 - - Ullis:

Kul med ett inlägg. :) Han är för söt, lille Gabriel. ❤️

Upp