Vecka 36

Så idag gick vi alltså in i vecka 36 och jag började dagen på MVC för den vanliga rutinkontrollen. Eftersom allt har sett så bra ut hittills, fick jag för mig att jag inte skulle få samma svar idag. Men än en gång fanns det inget att anmärka på, så det var en stor lättnad när jag gick därifrån. Lillkillen ligger neråt, men är ännu inte fixerad. Hjärtat slog jättefint! Blodtrycket, järnvärdet och urinprovet var bra och livmodern har fortsatt växa enligt kurvan. Underbart! Nästa gång jag ska till MVC är det nytt år, tänka sig!
 
Jag har inte åkt skateboard sedan vecka 25 och då tog jag det väldigt försiktigt. Det var rätt kul, för det var första gången jag kände rörelser i magen medan jag stod upp. Innan dess hade jag bara känt honom sittande eller liggande. Jag tror bestämt att han tyckte det var roligt att åka skateboard från första stund! Idag ville jag känna på brädan en sista gång innan förlossningen, men jag nöjde mig med att rulla sakta fram. Vill inte ta några onödiga risker, det är det inte värt. Det ska i alla fall bli spännande att se om vår son kommer få samma intresse för skate som sina föräldrar, eller om han hittar något eget. Det får tiden utvisa!
 
I övrigt känner jag mig så gott som frisk efter förkylningen, men halsbrännan har blivit mer påtaglig. Än så länge tycker jag dock inte att det är så farligt. Värre är det när jag knappt har kunnat sova om nätterna, men de senaste två nätterna har varit bättre som tur är. Trots sömnbristen har jag inte varit så trött om dagarna. Jag antar att det är kroppen som håller på att förbereda sig för många vakna nätter framöver.
 
Det känns skönt att vi går in i 2019 om mindre än två veckor, då vi verkligen hoppas på ett januaribarn. Inte långt kvar nu!
 
Babylängtan | Babylängtan, Gravid, MVC, Nedräkning, Skateboard | |
Upp