Tisdagsupdate!

God kväll och tack så mycket för alla kommentarer och fina ord jag fått kring bloggen den senaste tiden! Blir jätteglad när jag får respons från er och får höra vilka ni är som har hittat hit. Till och med era klick på hjärtat under inläggen uppskattar jag!
 
Idag tog jag ledigt halva dagen och jobbade hemifrån andra halvan. Vi skulle nämligen på andra delen av föräldrakursen på MVC, som den här gången handlade om amning och första tiden med barnet. Väldigt intressant såklart! Kan inte riktigt förstå att vi idag passerar 85% av graviditeten och att lillkillen är beräknad till nästa månad, om ynka fem veckor(!). Det har varit full fart i magen större delen av dagen idag, är så nyfiken på när han vill titta ut!
 
I övrigt har jag åkt på en förkylning och kommer förmodligen stanna hemma från jobbet i morgon så att det inte blir värre. Har ingen lust att bli sjuk nu när man är höggravid. Man är ju tillräckligt tung som det är. Vi har i alla fall haft en jättemysig kväll med två avsnitt av Vår tid är nu och lite glass på det. Hoppas även ni är nöjda med tisdagskvällen!
 
Allmänt, Babylängtan | Babylängtan, Förkyld, MVC, Vår tid är nu | |
Upp