Medan vi väntat

Mathias och jag blev tillsammans i januari 2014 och började prata om att skaffa barn ganska tidigt i vårt förhållande. Vi var helt överens om att vi ville ha barn båda två, men inte hade vi trott att det skulle ta sådan tid och att vi skulle behöva kämpa så som vi har gjort. Nu när jag sitter här i 34:e graviditetsveckan tänker jag tillbaka på tiden som har gått sedan vi bestämde oss för att börja försöka. Det är så mycket som har hänt sedan dess. Mycket som antagligen inte skulle ha inträffat alls, eller i alla fall inte just då om det inte tagit sådan tid att komma dit vi är idag, medan andra saker förmodligen hade skett oavsett. Det har varit en tuff tid och än är vi inte i mål. Med det här inlägget vill jag dock lyfta de stora sakerna som vi varit med om medan vi väntat...
 
28 augusti 2015 - Startdatum
Det här är en bild från flyget hem från London, där vi hade spenderat ett par dagar under vår semester. Jag skulle vilja sätta det här som vårt "startdatum", eftersom det var då vi bestämde oss för att börja försöka skaffa barn.
 
18 oktober 2015 - Ariel
I väntan på det där plusset på stickan skaffade vi Ariel, som fick ta plats som vår första lilla bebis medan vi väntade på en riktig.
 
14 maj 2016 - Gravid
Jag blev gravid, men lyckan var inte långvarig...
 
22 juni 2016 - Missfall
...för bara veckor senare fick jag missfall. Den enda bilden jag tog från den dagen.
 
26 augusti 2016 - Mowgli
Nu när vi hade försökt i ca: ett års tid med ett missfall i bagaget skaffade vi en till katt, lilla charmtrollet Mowgli.
 
10 maj 2017 - Förlovning
Den 10 maj 2017 åkte vi till Paris och samma kväll friade Mathias till mig under Eiffeltornet, jag sa JA!
 
10 juli 2017 - Körkort
Den 10 juli 2017 firade vi inte bara två månader som förlovade och att det var min namnsdag, utan även att jag klarat uppkörningen och skaffat körkort!
 
29 september 2017 - Flytt
I slutet av september påbörjade vi vår efterlängtade flytt till vår nuvarande lägenhet, där vi har bott sedan den 1 oktober.
 
25 november 2017 - 30-årsöverraskningsfest
Mathias skulle fylla 30 år och jag ville fira stort. Utan hans vetskap bjöd jag ner hela hans stora familj till Malmö, för att fira med restaurangbesök, följt av tårta hemma hos oss i vår nya lägenhet. Lyckan var total!
 
29 mars 2018 - Linnéa föds
Tidigare i år blev jag moster till världens sötaste tjej, Linnéa. Det är så underbart att få vara hennes moster!
 
14 maj 2018 - Gravid igen!
På dagen exakt två år efter vi fått reda på att jag var gravid, fick vi samma svar igen. Vad är oddsen!? 
 
14 juli 2018 - Giftermål
Och exakt två månader efter det efterlängtade beskedet gifte vi oss! Vi hade bestämt datum för giftermålet bara några knappa veckor innan svaret på graviditetstestet och beslöt oss för att överraska våra bröllopsgäster med den stora nyheten.
 
18 juli 2018 - Bröllopsresa
Ett par dagar efter bröllopet åkte vi på bröllopsresa till Budapest.
 
28 juli 2018 - Gudmor 
I samband med Linnéas dop fick jag den stora äran att bli hennes gudmor.
 
Livet hade högst troligt sett annorlunda ut idag om allt hade gått så som vi först tänkt oss där när vi bestämde oss i augusti 2015. Vill dock inte grubbla för mycket kring det. Det som har hänt har hänt och som ni såg har det även fört mycket gott med sig! Den 3 januari 2019 firar Mathias och jag fem år tillsammans och sen hoppas vi att vår efterlängtade lilla kille vill komma ut till oss, frisk och välmående, någon gång efter det! Spännande tider väntar!
 
Babylängtan | Babylängtan, Barnlängtan, Familj, Förlovning, Giftermål, Gravid, Katter, Nedräkning | |
#1 - - Carre:

Så himla mysigt inlägg du har komponerat ihop med text och bild, gillade att läsa det, förutom den hårda sanningen med jobbiga stunder (även om det inte var nytt). Är så glad för er skull, att ni är där ni är idag, kärleken övervinner allt! <3

Svar: Tusen tack gumman! ❤️
Andrea Antunes

Upp