Fredagsfika med Joana och Linnéa

Egentligen skulle Linnéa ha fått sin julklapp redan förra fredagen, men eftersom både Joana och Linnéa blev ordentligt förkylda fick vi skjuta på det. Så idag var det äntligen dags! Jag promenerade in till stan runt halv ett och mötte dem nästan framme vid Condeco. Vi hade planerat att ta en fika där, men det visade sig att vi inte var de enda som hade tänkt den tanken. 
 
Eftersom det var så mycket folk på Condeco gick vi vidare. Vet inte hur många caféer vi passerade som vi fick avstå från, antingen för att det var lika mycket folk där, eller för att det inte var tillräckligt barnvagnsanpassat. Tillslut hamnade vi i alla fall på Roast på Triangelns ovanvåning.
 
Valet föll på varm choklad och morotskaka för både mig och Joana. 
 
När vi intagit fikan fick Linnéa sitt paket. Hon var nog allra mest intresserad av presentsnöret.
 
Paketet innehöll i alla fall en personlig bok, ett par bokstöd till Linnéas blivande boksamling och en gosedjurselefant.
 
Kul bokidé det här tycker jag. Hoppas Linnéa kommer gilla den när hon blir tillräckligt gammal för den här typen av böcker.
 
Helg | Fika, Fredag, Julklappar, Triangeln | |
#1 - - Carre:

Fina bilder som vanligt 👍😊 kul med boken, har tittat på sådana böcker många ggr på nätet.. blev du nöjd?

Svar: Tack så mycket! 😃 Jag blev jättenöjd. Det enda var väl att jag trodde formatet på boken skulle vara lite större, närmre A4, men annars tyckte jag det var en kul grej att ge bort.
Andrea Antunes

Upp