Dagens bästa

Idag inledde vi dagen med sovmorgon följt av frukost. När vi gjort oss i ordning tog vi en snabb vända till Triangeln, innan vi skulle till Willys för att storhandla inför de närmsta dagarna inklusive nyårsmiddagen. 
Det tog lite längre tid än vanligt eftersom vi hade två inköpslistor, men nu är allt inhandlat och vi är redo för årets sista dagar. När vi kom hem väntade tvättstugan och med det började vi också laga middag.
 
Det blev enchiladas, såå gott och särskilt som jag var vrålhungrig. Efter maten blev jag jättetrött och slumrade till på soffan. 
 
Dagens bästa var ändå att bädda sängen med våra nya täcken. Vi har alltid haft dubbeltäcke, men nu när vi snart ska ha en bebis i huset känns det av flera anledningar mer praktiskt med varsitt enkeltäcke. Det blev supermysigt!
 
Nu ska vi avsluta kvällen med nya Black Mirror-filmen Bandersnatch, som just släppts på Netflix.
 
Dagens händelse | Bandersnatch, Enchiladas, Netflix, Nybäddat | |
#1 - - Ullis:

I början sov vi i en 120-säng med ett gemensamt täcke. Det blev alldeles för trångt till slut. Samt kallt, eftersom en viss person (maken) gärna snodde täcket om nätterna. :D Nu har vi en 180-säng med varsitt täcke. Jag vill ligga insvept som en mumie i täcket.

Svar: Haha, det verkar som om det går i släkten, för Mathias är ju likadan med sitt täcke 😂 Dock var han lite missnöjd med nya täcket, han tyckte det var för varmt för att kunna vira in sig så som han ville...
Andrea Antunes

#2 - - Carre:

Vi har kört med varsitt täcke hela tiden. Vi somnar under samma täcke men har gärna varsitt under natten. Det är inte mindre mysigt för att man har varsitt. 💜

Svar: Ok, ja det är ju inte så jättestor skillnad på så sätt 😊 Jag tyckte nog mest att jag fick lite för mycket täcke i natt med ett eget täcke 😄💕
Andrea Antunes

Upp