22/12 och turistat på hemmaplan

Tänk att det är den 22 december idag och att vår pojke är beräknad till den 22 januari! Så spännande att vi efter så lång tids väntan äntligen närmar oss!
 
Dagens iaktagelse vid frukostbordet stod Mathias för. Verkar som juicepaketet tippar att lillen kommer kl. 15.27. När tror ni att det blir?
 
En stund efter frukost bestämde vi oss för att gå ut på promenad och jag föreslog att vi skulle testa nya tåglinjen som öppnat i Malmö.
 
Tåglinjen öppnade för några knappa veckor sen och vi tyckte det skulle vara roligt att testa den nya rutten, som går mellan Malmö C och Hyllie. Vi hoppade på vid Östervärn...
 
...och steg av vid Hyllie.
 
Där tog vi en snabb vända på Emporia, som kryllade av folk som skulle köpa julklappar i sista stund. Som tur var hade vi redan inhandlat våra och behövde inte stanna särskilt länge innan vi vände hemåt igen.
 
Det var i alla fall en trevlig utflykt, även om det såklart är bekvämare att ta bilen. Vi kom hem med en söt liten vägghylla till barnrummet som jag får visa en annan dag. Nu ska vi kolla film och äta nybakad äppelpaj!
 
Helg | Emporia, Malmö, Skånetrafiken | |
#1 - - Tessan:

Jag tror att den lille kommer den 20/1 kl 23,50
😀 💙

Svar: Vad kul, ska skriva upp vad alla gissar så får vi se vem som kommer närmst 😃💕
Andrea Antunes

#2 - - Carre:

Jag lägger min gissning på att ankomst blir 17 jan ❤️❤️

Svar: Så kul! 💖 Vill du gissa klockslag också? Tänker om någon mer gissar samma dag så får vi se vem som kommer närmst 😄❤
Andrea Antunes

Upp