Vecka 34

Då var veckans inbokade tider avklarade och idag gick vi in i graviditetsvecka 34! Igår var vi på första föräldrautbildningen av två, som MVC erbjuder. Den handlade om "normal förlossning" och smärtlindring. Jag vet inte om den gav mig så mycket, men det var kul att få hälsa på hos BVC en trappa nedanför i samband med utbildningen och se hur det ser ut där. För snart är det ju dit vi ska gå istället.
 
Imorse var jag på MVC igen, men den här gången för rutinkontroll. Allt ser fortfarande bra ut. Livmodern hade växt sen senast enligt kurvan, vår pojkes hjärta slog fint och övriga kontroller såg också bra ut. Underbart!
 
Senare under eftermiddagen var jag hos specialistmödravården på Kvinnokliniken, där jag bl.a. fick feedback på mitt förlossningsbrev som jag skrivit och tid att ställa frågor. Det känns så bra att jag får extra stöd inför förlossningen som faktiskt skrämmer mig. Kanske kommer jag vara hellugn när det väl är dags, kanske inte, men jag har mest velat se bortom själva förlossningen. Även om oron fortfarande finns där, börjar jag bli alltmer nyfiken på hur den här dagen (eller natten) kommer se ut för oss. Det är ju något vi måste ta oss igenom på ett eller annat sätt.
 
Fastän vår lilla pojke påminner mig flera gånger om dagen att han växer och lever i min mage, känns det overkligt att jag går och bär på en riktig bebis. Han är ju faktiskt så gott som klar inne i magen, bara hans lungor som behöver mer tid att utvecklas. Undrar så vem han är, hur han ser ut, vem han kommer likna och få drag från, samt när han kommer vilja komma ut! Någon som vill gissa?
 
 
 
Babylängtan | Baby, Babylängtan, Bebis, Gravid, Gravidmage | |
#1 - - Carre:

Oh ja, ska gissa... men inte än, magkänslan för det har inte kommit än 😉😘 återkommer ❤️

Svar: Ja, vad kul! Vänta inte för länge bara, för man vet ju aldrig... 😃❤️
Andrea Antunes

Upp