Mysig dag på stan

Igår var det grått i Malmö och det duggade mest hela dagen, men vad gjorde det när jag äntligen skulle få träffa Joana och Linnéa. Vi tänkte ta en dag på stan och börja med att inta lunch, så vi hade bestämt mötesplats vid restaurangerna längs kanalen på Södra Vallgatan. Där föll valet på Tugg, som är en hamburgerrestaurang vi varken sett eller testat tidigare.
 
Vi hade turen att få soffan i hörnet. Jag hade fått en julkalender någon vecka tidigare, som jag i min tur gav vidare till Linnéa. Ganska spännande tyckte hon den var ändå, fastän hon är i yngsta laget för att uppskatta en sådan.
 
I väntan på vår mat, fick Linnéa äta sin klämmis. Jag smälter så söt hon är!
 
Maten var supergod! Lokalen var mysig och till och med toalettbesöket på Tugg gjorde en på bra humör. Hit går jag gärna fler gånger!
 
När vi var färdiga gick vi ut i vinterrusket. Vi tog en snabb vända längs gågatan innan vi rörde oss mot Triangeln. Linnéa passade på att sova en stund. Joana var ute efter en lära-gå-vagn och jag hade velat köpa någon julklapp. För mig gick det inge vidare... 
 
...men inne på Emmaus hittade vi vagnen Joana sökte för bara 80 kr. Dessutom slog hon till på en fin kulram för 40 kr, som nypris kostar runt 200 kr. Härligt när man kan göra såna fynd!
 
Inne på Triangeln fick vi vila lite mellan varven. Det tar på krafterna att gå på stan med en bebis i magen och en utanför. 
 
Väl hemma igen visade jag upp dagens fångst för Mathias. 
 
Den grå väskan är en ihopfällbar skötbädd som jag beställt helt gratis från Apoteket innehållandes några olika prover.
 
På Emmaus köpte jag de här matskålarna till katterna för 10 kr/st. Vi har ju rött/vitt/svart färgtema i köket, så dessa passar perfekt och den i mitten särskilt nu till jul.
 
På Triangeln kunde jag inte motstå den här tröjan inne på Busiga Björnar till vår lilla pojke. Han kommer dock inte kunna ha den förrän runt ett års ålder, men vi har redan så mycket till hans första år att det väl inte gör något att köpa för framtiden när man hittar något man gillar. Jag menar, skejtande astronauter i rymden!!
 
Som dessutom lyser i mörkret! Wow! 
 
Sen blev det fredagstacos som blev godare än på länge, kanske för att vi inte ätit det på ett tag. Efter det var det Idolfinal och innan de presenterade årets vinnare var Mathias tvungen att lägga sig, eftersom de har stor inventering på jobbet idag. 
 
Jag är hemma med katterna och tar det lugnt. Har ätit frukost och löst korsord, vattnat blommorna, jobbat och nu skriver jag här. Nu ska jag dock sätta punkt och värma på lite lunch innan jag tänkte packa förlossningsväskan! Hoppas ni har en mysig helg!
 
Helg, Mat, Shopping | Malmö, Shopping, Tacos, Triangeln, Tuggburgers | |
Upp