28 lotter & 180 kr

Idag ringde Mathias mig med roliga nyheter. Han hade varit med på radio, Retro FM, tävlat om Trisslotter och vunnit! 28 stycken! Tävlingen hade pågått i sisådär två veckors tid och gick ut på att lista ut vilken av fyra låtar som skulle bort. Ni vet som leken i Fem myror är fler än fyra elefanter. För varje dag som tävlingen pågick och folk svarade fel, utökades vinstpotten med ytterligare några lotter. Som den googleexpert som Mathias är, hade han tagit reda på svaret i fredags och idag när det var tävlingsdags igen, tog han chansen och ringde in. RÄTTRÄTTRÄTT, sa djingeln som spelades upp när Mathias motiverat sitt svar. Så kul!
 
Så idag kom Mathias och hämtade mig efter jobbet och så körde vi mot radiostationen för att hämta ut priset. På vägen dit spelade de upp inspelningen från när han vann, vet inte hur många gånger de gjort det under dagen, men jättekul att jag fick höra det också!
 
Väl hemma var det bara att sätta igång att skrapa. Visst hade man en liten förhoppning om storvinst på en av lotterna, men icke. 180 kr blev den totala summan. Vad hade ni gjort, löst in dem mot nya lotter, tagit pengarna eller investerat i något annat? 
 
Dagens händelse | Retro FM, Trisslotter, Tävling, Vinst | |
#1 - - Carre:

Grattis till vinsten! Maffigt att få så många lotter på en gång 😉 av principskäl tar jag aldrig nya lotter om jag får vinst, köp nåt gott, nån fin blomma eller nåt som ni kan njuta av istället. 💕

Svar: Tack! Kul att höra hur du brukar göra, gillar hur du tänker ❤️ Får se vad Mathias väljer att göra 😃
Andrea Antunes

Upp